Wajah pejuang-pejuang Raudhah Grocer Xpress Online Shop

Mereka inilah antara anak Melayu yang rajin dan sangat berdidikasi dalam melaksakan tangungjawab yang diberikan untuk memastikan anda pelanggan-pelanggan online Raudhah Grocer mendapat tempahan dalam tempoh masa yang dijanjikan.

Masing-masing mempunyai latar belakang yang berbeza namum berkongsi satu matlamat perjuangan yang sama dalam memastikan servis online Raudhah Grocer Xpress setanding servis online pasaraya-pasaraya besar yang lain.

Dikala masih ramai antara kita yang masih bercuti PKPB dan hari raya, mereka akur untuk terus bekerja dalam memastikan setiap tempahan online yang dibuat dapat dihantar secepat mungkin.

Ini lah antara wira dan wirawati yang kisah perjuangan mereka tak diketahui umum.

Salah satu usaha yang kita boleh lakukan untuk memutuskan rantaian penyebaran wabak Covid-19 ialah dengan menghadkan pergerakan keluar masuk rumah. Hanya keluar untuk ke tempat kerja atau urusan penting.

Setakat untuk membeli barang keperluan rumah, anda boleh order sahaja secara online ke RaudhahGrocer.com

Insya Allah dalam tempoh terdekat kami akan meluaskan kawasan penghantaran keseluruh kawasan di Lembah Klang doa2kan semoga Allah permudahkan usaha ini.

Tolong #Share dan #Like posting ini tanda penghargaan buat Azlin, Siti Hajar, Izzat, Asif, Daniel dan Syafiq, (Azza tiada dlm gambar) diatas perjuangan dan pengorbanan mereka.

#RaudhahGrocer
#MalakatMall
#GengMalakatMall
#BMF
#KoPPIM
#PenggunaPemilikEkonomi
#PPIM

Leave a Reply